FRÅGOR & SVAR

Här får ni svar på våra vanligaste frågor om hur det fungerar att sälja våra Love Tea produkter för att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen.

 

Vem kan sälja LOVE TEA?

Vi levererar våra produkter till alla grupper som önskar sälja och tjäna pengar till ett gemensamt mål som en klass till sin klasskassa och klassresa, ett idrottslag till sin lagkassa eller en förening. Det går inte att beställa och sälja Love Tea som privatperson

 

Hur beställer vi?

Ni utser en vuxen som lägger beställningen HÄR på hemsidan och också tar på sig betalningsansvaret.

 

Behöver vi betala när vi beställer?

Nej, ni betalar först 30 dagar efter att vi skickar er order. Ni bör beräkna att sälja 70% av er leverans inom den perioden för att ha tillräckligt med pengar för att betala er faktura. Resterande del kan ni sedan sälja i valfri takt och behålla hela förtjänsten för.

När levereras vår beställning?

Normal leveranstid är ca 2 veckor. Vi kontaktar er innan leverans så att ni vet exakt vilken dag ni kan vänta er att få beställningen.

Vad kostar frakten?

Vi levererar er beställning fraktfritt.

Hur levereras vår order?

Vi skickar med bud dagtid direkt till er skola, föreningslokal eller annan företagsadress som finns angivet i beställningen. Ni behöver alltså inte hämta upp lådorna från något ombud utan kan dela ut dem direkt.

Hur lång är säljperioden?

Ni har 30 dagar på er att sälja produkterna innan ni betalar oss. Har ni gjort en stor beställning så kan vi dela upp leveransen i flera omgångar så att säljperioden blir längre.

Hur mycket pengar tjänar vi?

Ni tjänar 36 kr gånger det antal askar ni väljer att beställa hem och sälja. Varje ask säljs för 120 kr så förtjänsten ni får behålla ligger på 30% av försäljningssumman. Utöver detta kan ni tjäna extra pengar genom att tipsa fler grupper om att sälja våra produkter till sin klass, klasskassa, idrottslag, lagkassa eller förening.

Vad kostar askarna i butik?

Love Tea askarna kan endast köpas av er som väljer att sälja dessa för att tjäna pengar till er klass, klasskassa, klassresa, skolresa, idrottslag, lagkassa eller förening. Ordinarie pris på liknande tepåsar i butik ligger på 39-49 kr per påse och askarna ni säljer innehåller 3-pack påsar för 120 kr med ett mervärde att vara presentförpackade så priset är mycket fördelaktigt för kunden.

Kontakta oss gärna HÄR för svar på övriga frågor!

SÄLJ TILL KLASSKASSAN
PENGAR TILL KLASSEN, LAGET, FÖRENINGEN
TJÄNA TILL KLASSRESAN

Sälj & tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresa, skolresa, idrottslaget, lagkassan eller föreningen - Love Tea by Stars of Sweden

 

+ 46 70 788053

info@lovetea.se