OM OSS

LOVE TEA startades våren 2016 av oss, Frans & Algot som då gick på högstadiet i samarbete med Stars of Sweden som funnits sedan 2007. Syftet var att ta fram en riktigt bra produkt som barn & ungdomar kan sälja för att tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresan, skolresan, idrottslaget, lagkassan eller föreningen.

 

Vi ville ta fram en bra produkt av hög kvalitet som de flesta skulle uppskatta. Inget som känns onödigt eller köps av kunden enbart för att stötta eleven utan något bra som många har användning för. Priset skulle inte vara högre än marknadspriset på produkten men ändå låta klassen, laget eller föreningen tjäna mer pengar genom att sälja våra produkter än vad många liknande företag erbjuder.

Resultatet blev våra fina LOVE TEA presentaskar med te som senare kompletterats med svensk kola.

Av egen erfarenhet visste vi att det tar mer än dubbelt så lång tid att sälja något som man först ska ta upp beställning på och man sedan ska försöka få tag på kunden igen för att dela ut varan till och få betalt. Att ta fram en produkt som kan säljas direkt vid första tillfället utan att behöva göra ett andra besök för leverans var därför en självklarhet.

Istället för att lägga mycket pengar på att marknadsföra LOVE TEA har vi också valt att låta klassen, laget, föreningen som redan säljer produkten tjäna ytterligare pengar om de hittar andra som också vill sälja, våra "Tipspengar". Under hösten 2018 är hittelönen 500 kr för varje ny grupp man kan tipsa om som också väljer att sälja LOVE TEA och man kan genom att göra detta tjäna upp till 10 000 kr extra!

Genom att erbjuda er att sälja våra LOVE TEA produkter hoppas vi kunna bidraga till att ni kan genomföra er önskade skolresa med klassen, träningsläger med laget eller annan aktivitet eller mål som ni samlar pengar till.

Att gemensamt göra en insats för att nå ert mål ökar dessutom sammanhållningen i gruppen och ger en känsla för pengars värde.

Vi vill ge er en ännu bättre möjlighet att tjäna bra med pengar till klassen, klasskassan, klassresan, skolresan, idrottslaget, lagkassan eller föreningen - vår vision är att med LOVE TEA erbjuda den bästa produkten av högsta kvalitét för att skolklasser, idrottslag och föreningar ska kunna uppnå sina önskningar och mål.

SÄLJ TILL KLASSKASSAN
PENGAR TILL KLASSEN, LAGET, FÖRENINGEN
TJÄNA TILL KLASSRESAN

Sälj & tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresa, skolresa, idrottslaget, lagkassan eller föreningen - Love Tea by Stars of Sweden

 

+ 46 70 788053

info@lovetea.se