SÄLJTIPS

Läs våra säljtips så kommer ni snabbt igång att tjäna pengar till er klassresa, lagkassa eller förening!

 

Börja med dem du känner

 

Till en början kan det kännas lättast att erbjuda produkterna till personer du redan känner. Börja att sälja till släktingar, vänner och dina föräldrars vänner. Säkert finns det många tedrickare i din närhet som uppskattar Love Tea produkterna

 

Sälj på dina föräldrars arbetsplatser

 

Fråga dina föräldrar om du har möjlighet att komma förbi deras arbete och sälja produkterna. Många som satsat på det har sålt alla sina askar på ett och samma ställe.

 

Sälj till grannarna och i närområdet

 

Besök dina grannar som säkert vill stödja dig och det du samlar pengar till. Fortsätt sedan i närområdet. Att knacka dörr i ett villaområde på helgdagar kan vara mycket framgångsrikt. Gå gärna två och två så blir det roligare att sälja, ni kan turas om att besöka vartannat hus och se vem som har mest framgång!

Skicka e-post & SMS

Skicka ett meddelande till alla andra du känner och berätta om vilka produkter du säljer och vad ni samlar till för mål. Säkert finns det fler i din omgivning som uppskattar vad du säljer och samtidigt får chansen att vara med och stötta dig.

Stå på torget, i någon galleria eller utanför matbutik

Bilda grupper som tillsammans gör ett schema och turas om att stå på torget. Fråga om ni kan få stå i något köpcenter eller galleria eller utanför en matbutik och sälja produkterna.

Besök lokala företag

Erbjud företag i området att köpa era produkter för att använda som present till sina anställda eller kunder. 

Använd Sociala medier

Lägg upp inlägg på t.ex. Facebook och uppmana alla som säljer, föräldrar och bekanta att dela inlägget samt att lägga kommentar med tedrickare som kan skriva om de vill handla av er så får ni kunder även den vägen.

Blogg eller hemsida

Har din klass, ditt lag eller förening en blogg eller en hemsida så passa på att även där lägga ut ett inlägg om att ni säljer LOVE TEA för att på så sätt få ytterligare spridning och fler kunder.

Lycka till med försäljningen!

SÄLJ TILL KLASSKASSAN
PENGAR TILL KLASSEN, LAGET, FÖRENINGEN
TJÄNA TILL KLASSRESAN

Sälj & tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresa, skolresa, idrottslaget, lagkassan eller föreningen - Love Tea by Stars of Sweden

 

+ 46 70 788053

info@lovetea.se