TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN & KLASSRESAN

Vi hoppas naturligtvis att det första alternativet ni väljer för att tjäna pengar till klassen & klassresan, skolresan, klasskassan, laget & lagkassan eller föreningen blir att sälja våra omtyckta LOVE TEA askar.

 

Här bjuder vi er på ett antal tips om hur ni sedan kan samla ihop ytterligare pengar genom andra gemensamma aktiviteter med klassen som ger bra förtjänst.

 

Skoldisco

Kan ni ordna ett skoldisco för skolans övriga klasser i gymnastiksalen eller i matsalen? Då kan ni tjäna pengar till klassen genom att sälja entrébiljetter. Ni ökar sedan er förtjänst genom att erbjuda skoleleverna att köpa snacks och dryck.

Hitta på roliga aktiviteter under kvällen så att det blir ett trevligt & roligt evenemang för barn och ungdomar som deltar under kvällen. Roterande ansvarsgrupper kan vara bra så att alla i klassen vet vilken uppgift de har och vilken plats de ska befinna sig på. Desto bättre planering och med bra förberedelser så tjänar ni bra med pengar.

Baka

Bilda lag i klassen och baka tillsammans. Sälj sedan godsakerna t.ex. till de vuxna tillsammans med en kopp kaffe i anslutning till föräldramöten på skolan. Kanske kan ni göra detta till föräldrar till alla klasser på skolan och i samband med detta även passa på att erbjuda dem att köpa era populära LOVE TEA askar.

Ni kan också boka plats för att stå på torg och sälja. Ofta får ni stå utan kostnad eller till ett billigare pris när ni uppger att ni samlar pengar till klasskassan och till klassens skolresa. Passa på att både erbjuda era bullar & kakor samt de fina LOVE TEA askarna så kommer ni även genom denna insats att få ett bra tillskott med pengar till klassen & er klasskassa eller lagkassa.

 

Loppis

Säkert är det många föräldrar och släktingar till eleverna i er klass som har saker att rensa ut hemma men tycker att det är lite krångligt att veta vad de ska göra av sakerna. Hjälp dem genom att erbjuda er att komma och hämta för att sälja till förmån för er klasskassa, lagkassa eller förening. Är det i klassen kanske ni t.o.m. får lov att ordna en loppis på skolgården en lördag eller söndag.

Ordna ett lotteri med några av de bästa sakerna ni fått och ta med ett antal av de fina LOVE TEA askarna som priser så får ni in ännu mer pengar än för det som ni säljer.

Panta

Vissa skolklasser samlar pant för att få ihop pengar till sin klasskassa och skolresa. Skriv ut lappar med en dag som ni gärna hämtar panten som ni kan dela ut samtidigt som ni besöker era grannar och andra i närområdet där ni bor för att sälja LOVE TEA. Är de inte hemma när ni kommer förbi kan ni lägga lappen i brevlådan. Uppmana de som vill bidraga att ställa ut en kasse med pant en viss dag. Då kan ni gå runt och samla ihop dem utan att behöva ringa på igen. Var de inte hemma vid första tillfället ni kom förbi så passa på att ge dem chansen att köpa en LOVE TEA ask när ni kommer tillbaka för att samla ihop panten.

Skolföreställning

Har ni något uppträdande under läsåret som föräldrar eller kanske t.o.m. fler släktingar får komma och kika på? Teaterföreställning, Sång & Musikuppvisning eller kanske ett Lucia tåg? Meddela i inbjudan att ni tar upp en helt frivillig entré som går till er insamling av pengar till klasskassan och er skolresa.

Efter föreställningen kan ni passa på att sälja LOVE TEA presentaskar till alla som besökt ert evenemang så får ni ihop ännu mer pengar.

Beställ er första order med LOVE TEA HÄR och börja sälj och tjäna pengar till klasskassan och klassresan - Kombinera gärna med något av ovanstående förslag så har ni snart fått bra fart på försäljningen & förtjänst!

SÄLJ TILL KLASSKASSAN
PENGAR TILL KLASSEN, LAGET, FÖRENINGEN
TJÄNA TILL KLASSRESAN

Sälj & tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresa, skolresa, idrottslaget, lagkassan eller föreningen - Love Tea by Stars of Sweden

 

+ 46 70 788053

info@lovetea.se