TIPS OM KLASSRESA

Det kan var en bra aktivitet för att öka sammanhållning och gemenskap att åka på en klassutflykt eller klassresa i början av en termin men vanligast är dock att man avslutar skolåret med en skolresa och oftast det år som klassen slutar den skola de gått i tillsammans som i åk 6, åk 9 eller i slutet av gymnasiet.

 

Här listar vi några platser som tips på att tillsammans med klassen kika på och se vad som kan vara intressant utifrån intresse och budget.

Nöjespark

Vill ni avsluta skolan med att åka karusell och köra 5-kamp? Då kan ett besök i någon nöjespark vara det som ni ska spara pengar till i klasskassan.

Kika på Gröna Lund & Liseberg. Båda har speciella paket att erbjuda just för klassresor.

Djurpark

Sveriges största djurpark är Kolmården som ligger utanför Norrköping. Där kan ni både åka Safari och se på Delfinshow. Kolmården erbjuder även en hisnande bergochdalbana så de som gillar åkturer blir inte besvikna.

 

Museum

Museum kan vara ett alternativ om ni inte fått ihop så mycket pengar. Kika runt och se vilka alternativ som finns inom ett rimligt avstånd som erbjuder fri entré. Kan också vara ett alternativ som kan kombineras med något annan aktivitet som har högre kostnad.

Äventyrsupplevelse

Det finns fler arrangörer av skolresor som hjälper er att ordna en upplevelse med aktiviteter ute i naturen. Kanske vill klassen prova vildmarksliv och paddla kajak? Möjligheterna är många.

Storstad

Bor ni inte i någon av Sveriges största städer kanske ett besök i någon av dessa kan vara en spännande upplevelse. Genom att ta kontakt med turistbyråer i Stockholm och Göteborg kan ni få tips som hjälper er att sätta ihop ett passande program för klassresan samt ger er tips på boende om ni ej önskar åka över dagen.

Boka i tid

Är det en paketresa klassen söker med både boende och aktivitet kan det vara bra att tänka på att de bästa alternativen ofta blir bokade snabbt så planera i god tid för att ha möjlighet att göra det som ni önskar helst.

 

Beställ er första order med LOVE TEA HÄR och börja sälja och tjäna pengar till klassen & klasskassan!

SÄLJ TILL KLASSKASSAN
PENGAR TILL KLASSEN, LAGET, FÖRENINGEN
TJÄNA TILL KLASSRESAN

Sälj & tjäna pengar till klassen, klasskassan, klassresa, skolresa, idrottslaget, lagkassan eller föreningen - Love Tea by Stars of Sweden

 

+ 46 70 788053

info@lovetea.se